Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě Vám chci pochválit ilustrace. Zuzanka opravdu umí (a myslí), kolikpak jí je? A pokud jde o návrat do normálu, povahou rozhodně nejsem pesimista, ale jsem starší ročník a jak to tak vidím, bojím se, že žádný normál už nikdy nebude.

0 0
možnosti
Foto

Děkujeme za pochvalu. Zůze je 13, učí se od první třídy doma a je to hodně vyzrálé stvoření. Prozradím vám ještě, že na ilustrace ráda maluje něco, co není vidět. Našel jste včera na obrázku s mercedesem sovu???:)

0 0
možnosti

I78v28a19n65a 14L81a30n34c73e

20. 4. 2021 13:46

Pokud se přestane testovat, tak se budou počítat pouze lidé s příznaky a opravdu nemocní. Nebudou se honit lidé, kteří měli test "pozitivní", tudíž jsou bez příznaků a počítají se do statistik a tyto statistiky se používají k zastrašování. Stále opakuji, moje kolegyně a můj kolega byli nemocní, nikdo z nás nebyl testován. Vnučka ve škole, žádné testy, i když byla nemocná a měla horečku a u lékaře, testy dělat nebudeme, jenom na vaše výslovné přání. Nikdo si to nepřál, takže žádné testy. Nedávno měla kašel a rýmu, učitelé: to má v této době spousta dětí. Alergie, nechte ji doma. Testování na dětech v žádném případě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS